livettankaar.blogg.se

Torsdag, 8 Januari

Publicerad 2015-01-08 11:06:00 i Mitt liv,

Bloggen är fortfarande under redigering men dagarna går så jag bloggar ändå. Idag väckte mamma mig vid 12. Gick upp men mådde inte alls bra, hade jätte mycket ångest men hade bestämt mig för att rida så det var bara på med kläderna och vandra ner till stallet. Gjorde de vanliga sysslorna som mocka, ge mat, fylla på vatten och ta in hästarna. Jag var helt slut innan jag ens gjort i ordning honom men vi tog en tur på 45 minuter iallafall. Begär inte så mycket av honom nu när han bara står för matte mår så dåligt.

Sedan åkte jag hem, duschade, åt lite, pratade med min soulmate som ni kommer få höra en hel del om, världens bästa vän! Sen har det väl inte hänt allt för mycket, pillat med bloggen mestadels av kvällen. Nu ska jag äta knäckebröd sedan ta medicin och hoppas på att man somnar i någorlunda tid för imorgon är det möte tidigt.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Min namn är Felicia, jag är 19 år och finns mest bara. Traskar runt hemma, kämpar mot depression, ätstörning, hjärnspöken, komplex, ja det är lite allt möjligt som bollar uppe i huvudet på mig. Har även en häst som ni kommer få läsa väldigt mycket om då han är en stor del i mitt liv. Varsågod och läs om ni vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela