livettankaar.blogg.se

Lördag, 31 Januari

Publicerad 2015-01-31 19:40:00 i Mitt liv,

Nu var första månaden på detta året slut, allting har blivit lite bättre, så känns det iallafall för stunden. Måendet är mer stabilt, sover mellan 05:00 och 11:00 tack vare medicinerna, lite mer ork, bongo har det bra, ekonomin är bättre och får massa stöd och hjälp från alla olika håll. 

Under dagen har det inte hänt allt för mycket, somnade vi halv nio imorse och sarah väckte mig med en vacker sång runt halv tre. Åkte till stallet och fixade sen har jag segat hemma framför film. Imorgon blir det stan och shoppa lite sedan ska lisell och denise komma till stallet så ska vi pyssla lite. Sen på kvällen kommer förhoppningsvis elin, trevligt. 

designade mig ett eget skal till mobilen, så nöjd.
 
 
 

Fredag, 30 Januari

Publicerad 2015-01-30 00:37:00 i Mitt liv,

Trots att jag har varit jätte deppig idag så har dagen varit jättemys med  god mat,  fruktsallad, filmer,  några timmar i stallet, träffade Lena över en fika osvosv. Fixat klart nästan allt i stallet nu också, himla fint blir det och har aldrig tagit ett så bra beslut som att jag skulle flytta Bongo, helnöjd. 
Snart skrivs han över på mig helt och hållet, visst han är ju redan min men då kommer det även stå på papper. Så lycklig. Han börjar ta sig i hullet också, han kommer bli så fin när hans ben är bra igen och jag kan börja hårdträna. Allt går mer och mer utför men vissa smågrejer går ju framåt iallafall så man får uppskatta det lilla bra i livet.
 
 

Torsdag, 29 Januari

Publicerad 2015-01-29 02:35:00 i Mitt liv,

I skrivande stund ligger jag i sängen och ska alldeles strax sova tänkte jag. Idag har jag haft lite mer ork så har städat, varit några timmar i stallet, flyttat garderober, ja en hel del han jag med. släppte lös min pojke i ridhuset också, märkte att han är halt på höger fram, jäkla otur men förhoppningsvis bara en liten stukning. Imorgon är en lång dag! Godnatt puss.

Otroligt charmiga om jag får säga det själv, mattes kärlek!
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Min namn är Felicia, jag är 19 år och finns mest bara. Traskar runt hemma, kämpar mot depression, ätstörning, hjärnspöken, komplex, ja det är lite allt möjligt som bollar uppe i huvudet på mig. Har även en häst som ni kommer få läsa väldigt mycket om då han är en stor del i mitt liv. Varsågod och läs om ni vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela