livettankaar.blogg.se

25 februari

Publicerad 2015-02-25 23:17:00 i Mitt liv,

Jaha... Här ligger då jag i sjukhussängen och medicinen är tagen så hoppas på att somna väldigt snart. Jag fick åka in igår och akutoperera mig då min blindtarm va jätte sjuk. Jäklar va ont det gjorde men nu är det så skönt. Det är något mer fel i magen men först ska jag få läka innan man fortsätter utreda mig. Jösses vad jag saknar min älskade ponny, jag som skulle börjar rida på honom nu igen när han är frisk men icke, de ville ju inte min kropp. För övrigt så har jag haft min älskade soulie hos mig hela tiden, världens bästa vän som stått vid min sida genom allt. 
19 februari

Publicerad 2015-02-19 22:53:00 i Mitt liv,

- Torsdag och dagen har varit ganska bra om jag får säga det själv. Roger fyller år idag, så vi har firat han lite och sedan har hans två systrar hälsat på med deras två små bebisar, dör av charm. 
 
Sedan tog jag och min soulie bilen till stallet, mockade och släppte pluttis i ridhuset, bocka, stegra, race fem varv i full fart, så lycklig kille som inte hade ont och en väldigt lycklig matte får jag lov att säga. 
 
Film och massa mys tills sängen kallar.  
 


 
 

18 februari

Publicerad 2015-02-18 23:41:00 i Mitt liv,

Dagarna bara går och jag mår värre och värre för varje dag som går trots att jag gör allt jag kan för att må bättre, dessa motgångar asså.. Dagarna ser väl ut typ såhär vakna, åka till stallet, äta, film, sova. Inte mycket till händelserikt liv men det blir väl bättre snart. Medecindoserna är höjda och jag har fått behålla all mat de senaste dagarna trots mitt illamående så lite ljus i livet finns de väl. Blir även flytt inom kort, kommer bli så bra. Om

Min profilbild

Min namn är Felicia, jag är 19 år och finns mest bara. Traskar runt hemma, kämpar mot depression, ätstörning, hjärnspöken, komplex, ja det är lite allt möjligt som bollar uppe i huvudet på mig. Har även en häst som ni kommer få läsa väldigt mycket om då han är en stor del i mitt liv. Varsågod och läs om ni vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela